Rabu, 21 September 2011

macam ada cerita

ntah lah aku rasa macam ada cerita nak share...
tp bila nak start menaip jew rasa mcm xda plak..
ntah lah aku pun xtaw mcm na...
ada cerita kew xda???
urm...... hehhehehe..
sebenarnya aku serabut ckit pasal sorg nie lah..
kadang2 myampah pun ada...
bodohnya bukan sedikit tp bnyak kot...
cite dia mcm nie...
tunang dia xcident then masa tunang dia still x sedarkan diri boleh dia kata bosan sebab x leh nak msg...
alahai begongnya kamoo.. org dok risau takut x sedar terus, dia leh risaw sbb dia x msg..ckup bodo..
then bila tunang dah sedar (tunang dia operatian darah beku kat kepala)
xkan tunang dia baru nak elok pun kalut dok msg...
semua org tahu yg enset nie x baik tuk otak kan..
apasal lah kamo bodo sgt pmpuan ooiii...
ckp syg tp xleh fkir pasal kbaikan tunang ang 2 kew???

2 jew lah kot.... xtaw nak ending mcm na...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan