Jumaat, 4 Mac 2011

zaman kanak2..

 Masa kenduri kawen kakak yg kedua.. x ingat ape2 pun masa nie.. yang saya ingat ialah saya x suka pakai skirt tp mak suh pakai jugak.... rasanya saya hanya ada 2 jew skirt....

 Masa Tamat sekolah Tadika.. yyyyeeaaahhh...
masa nie x ingat ape2 pun...


law tanya semua masa bila paling best.. mesti ramai yang cakap masa kecik2..
nak tahu kenape????
sebab masa 2 kita xpayah nak fkir banyak..
yang kita fkir main main dan main...
law boleh mmg nak balik zaman kecik2 dlu.. boleh mandi sungai, lepak umah kawan..
korang ingat x pmainan yang selalu korang men masa kecik2 dlu...
yang paling best men pondok lepas 2 terjun sungai.. kalaw ingat blik masa 2 mmg best sgt... bila bkumpul ngan kawan2 masa kecik2 dlu habis dselongkarnya zaman kecik2...
bestkan.... tapi sekarang dah x mcm dlu budak2 x sebebas kita.. diorg banyak habiskan masa dirumah.. nak kuar pun bahaya... kesiankan...
tapi saya pasti sangat setiap orang da kenangan yang best masa kecik2 dlu...
wah cepatnya masa berlalu.. law lah boleh putarkan masa...

 Prep Malam

 Outing Time

 Keadaan dorm yang huru hara.... dorm F4
 Senior2 yang tegas la sangat..

 Panjat kuar cermin.. buas2 betul la...


nmpk x gmbr yang kecik2 2... 2 aku n the geng curi kat kad outing diorg... hahahhahah

zaman kedua yang paling kita suka ialah zaman sekolah... masa nie la baru nak kenal kawan2... nak kenal apa itu cinta kan... masa nie form 4 n 5.... dok asrama... faham2 la law dok asrama.... buas x pyh nak ckp la.. arahan xnak dgr lgsung... suka sgt wat ikut kepala sendiri.. masa nie kami ada geng, geng kami namanya geng Nila, ahli kumpulan xramai cuma 2o org jew... terdiri daripada dak2 PPN1,PPN2 dan PPN3.. macam2 yang kami wat... tgk gmbr2 2 sudah la....  tapi rasanya 2 la zaman yang paling indah skali.. kawan2 mcm adik beradik... susah senang bersama... rindu sangat kat korang taw....
ok la.. t saya sambung g k.. bye..


1 ulasan:

  1. serious.. zaman budak2 le best.. x yah pikir pasai kerja berlambak.. utang keliling pingang...azie x men ker kawen2..? hehehehhe

    BalasPadam